Hobby

Luna august 2013 a fost un punct de plecare pentru mai multe lucruri in viata mea si printre acestea se afla si jogging-ul. Motivat fiind de catre un fost coleg de facultate care punea pe Facebook tot felul de cronometrari si constient ca trebuie sa fac mai multa miscare (mai avusesem tentative de a merge la sala, dar nu a fost chiar ce mi-am dorit eu), am inceput sa alerg. 3 km, 5 km, 10 km… am vazut ca se poate si nu pot sa descriu cat de bine ma simt in pielea mea dupa fiecare astfel de experienta! Productivitate sporita si o senzatie de bine in tot corpul!

Este si un fel de a te lupta cu tine insuti, cu acea teribila comoditate (ca sa nu zic lene) si de a-ti dovedi ca poti depasi anumite bariere. Stiu ca este inca devreme si ca doar timpul va da verdictul daca am reusit sa mentin acest entuziasm, dar faptul ca voi posta mereu aici progresele mele ma va ambitiona, cu siguranta, si mai mult.

Daca voi reusi sa determin macar o singura persoana sa se apuce temeinic de fitness, jogging sau orice altceva care sa implice miscare, voi fi foarte fericit. Haideti sa ne miscam, prieteni, caci pentru sanatatea noastra o facem! Si aceasta aduce mai multa relaxare, mai multe zambete intr-o lume mult prea incrancenata.

Tintele mele pentru 2014: semimaratonul Bucuresti din mai si maratonul Bucuresti din octombrie! Nu am alergat mai mult de 12 km intr-o singura zi pana acum, dar visez deja la clipa cand voi putea exclama: am reusit!

Jurnalul meu referitor la tot ceea ce implica miscare il poti citi pe site-ul saalergam.ro, iar pagina de Facebook este cea de mai jos:

Comenteaza si tu