Blog de optimizare SEO

Start intr-o noua aventura! :) Ma numesc George Tiganus, am 33 de ani, sunt un entuziast antreprenor (pompos cuvantul, dar altul n-am gasit) si voi oferi pe acest site multe sfaturi (sper) utile despre tot ce are legatura cu mediul online, in special creare de site-uri, promovare si optimizare SEO. De fapt, “optimizare SEO” este un pleonasm, pentru ca SEO inseamna “search engine optimization”, adica “optimizare pentru motoarele de cautare”. Dar termenul s-a raspandit in aceasta forma, asa ca il vom lua asa cum e.

Am o experienta de aproximativ 4 ani in domeniu, insa marturisesc ca am invatat totul de la zero. Am facut un liceu de informatica, dar n-am fost niciodata pasionat de limbaje de programare, web design sau altceva. A urmat o facultate de transporturi si un loc de munca in CFR, departe de ce mi-as fi dorit, insa a existat si o parte pozitiva. Am avut timp sa studiez diverse modalitati de a face bani pe internet si, din aproape in aproape, am ajuns la marketingul online, monetizare a traficului de pe site-uri prin diverse metode, lucruri care ma fascineaza si din care am ajuns sa ma descurc pe cont propriu, asa cum am visat.

In curand am sa lansez si un curs in care voi impartasi din experienta mea si din “secretele meseriei”. Lumea este deosebit de secretoasa in general, ceea ce e normal… cand stii niste lucruri care merg, nu te apuci sa le spui tuturor. Eu am retinut insa o expresie pe care am transformat-o intr-un fel de motto al existentei “you have to give before you can get”. Ajuta cat mai multa lume si vei vedea ca totul se intoarce inapoi insutit. Si ajuta sincer, fara sa astepti ceva inapoi.

In rest, pasiunile mele sunt muntele si alergarea. Probabil ca asta vine si din faptul ca imi place sa incerc sa ma autodepasesc, sa tind mereu spre lucruri tot mai inalte. Si nu e nimic in Romania mai inalt decat Moldoveanu!

Vf. Moldoveanu
Vor urma multe lucruri interesante. Chiar daca esti incepator si nu ai idee ce inseamna un nume de domeniu, hosting pentru site sau altele, vei gasi aici multe informatii utile. O sa scriu atat pentru incepatori, cat si pentru avansati, asa incat sper ca oricine sa poata gasi aici ceva de folos.

Stai pe aproape!


Comenteaza si tu